Ajankohtaista

Vuosikokous

Hakan vuosikokous pidettiin hostelli AnnaCatharinassa sunnuntaina 3.3.2024.

Hakan puheenjohtajana vuonna 2024 toimii Olli Loikkanen ja varapuheenjohtajana Leo Parkkonen.

Muut johtokunnan jäsenet ovat: Kalle Kaartinen, Päivi Kohonen, Jukka Laurio, Tommi Malkki, Inka Niiranen ja Mika Saariniva.

Hakalainen

Seuraava numero ilmestyy alkukesästä. Lehteen ovat hyvin tervetulleita kaikenlaiset jutut ja valokuvat lähikyliltä ja kauempaakin. Aiheet voivat liittyä kylien liikuntaharrastuksiin ja muuhun toimintaan, erilaisiin muistoihin tai ihan mihin tahansa.

Kirjoituksia, juttuvinkkejä ja tiedusteluja voi lähettää osoitteeseen hakalainenlehti@gmail.com. Päätoimittajan tavoittaa myös puhelimitse: 050 331 7788/Olli.

Sähly- ja kuntosalivuoro Enonkoskella

Sähly- ja kuntosalivuorot  lauantaisin Enonkosken liikuntatalolla. Vuorot jatkuvat syksyn ja kevään ajan klo 16.00-17.30. Mahdollisista peruuntumisista ja loma-ajoista tiedotetaan erikseen.

Ilmoitellaan totuttuun tapaan Peliporukka kokoon! -WhatsApp-ryhmässä lauantaiaamupäivisin, kuinka paljon sählyilijöitä on tulossa pelailemaan.

Yhteyshenkilö Leo Parkkonen 044 508 4291

Jumppa

Hakan jumppa on tältä keväältä päättynyt. Jumppa jatkuu syksyllä, jos sopiva tila löytyy. Asiasta ilmoitellaan kotisivulla ja WhatsApp-ryhmissä.

Juhlavuoden t-paita myynnissä

70-vuotiaan Hakan kunniaksi on teetetty t-paita. Paitaa myydään hintaan 10 €. Väriltään paita on oranssi, ja sen etupuolella on logo, jossa teksti Haukiniemen Haka ja vuosiluvut 1953-2023. Paita on hyvälaatuinen, ja sopii siten hyvin vaikka treenipaidaksi.

Ota yhteys Olliin, mikäli paita kiinnostaa, puh. 050 331 7788.