Ajankohtaista

Suur-Savon Op tukemassa Hakan toimintaa vuonna 2022

Sisäliikuntavuorot Enonkoskella lauantaisin

Hakan sähly- ja kuntosalivuorot Enonkosken liikuntatalolla jatkuvat lauantaisin 10.9. alkaen klo 16.00-17.30 syksyn 2022 ja kevään 2023 ajan. Kevään viimeinen vuoro on 21.5. Joulutauosta ja muista mahdollisista tauoista tiedotetaan erikseen. Yhteyshenkilö on Leo Parkkonen, puh. 0445084291.

Hakan liikuntavuorot ovat seuran jäsenille maksuttomia. Henkilöjäsenmaksu on vuonna 2022 10 euroa ja perhejäsenmaksu 20 euroa. Jäsenmaksun voi maksaa seuran pankkitilille tai johtokunnan jäsenille.

Jumppa alkaa syyskuussa

Viikoittainen jumppavuoro Hakan jäsenille alkaa pyöriä Juvolan koululla 27.9. alkaen jatkuen aina tiistaisin klo 18.00. Jumppaohjaajana toimii Agata Laitinen. Yhteyshenkilö on Olli Loikkanen, puh. 0503317788.

Hakan liikuntavuorot ovat seuran jäsenille maksuttomia. Henkilöjäsenmaksu on vuonna 2022 10 euroa ja perhejäsenmaksu 20 euroa. Jäsenmaksun voi maksaa seuran pankkitilille tai johtokunnan jäsenille.

Syksyinen linturetki

Hakan järjestää tänäkin syksynä suosiota saaneen lintujentarkkailuretken Niittylahdessa. Retkipäivä on sunnuntai 25.9. Kokoonnutaan Juvolantien ja Niittylahdentien risteykseen "Malisen saranille" aamulla klo 9.00.

Lintujen bongaamiseen retkeläisiä opastaa Oskari Saunisto. Päivän päätteeksi nautitaan makkarat ja mehut Kaijan laavulla. Kiikarit ja lämmintä vaatetusta mukaan!

Liikettä kinttuihin -kerho jatkuu taas

Kesän ajan tauolla ollut lapsille ja nuorille tarkoitettu Liikettä kinttuihin -kerho jatkuu maanantaisin 29.8. alkaen klo 17.00 Juvolan koululla (ja myöhemmin syksyllä/talvella Haukiniemen kaukalolla).

Liikettä kinttuihin -kerhon ohjaajana toimii Linda Vasarainen, puh. 0405967096. Kerhon ajankohtaisista asioista tiedotetaan kerhon WhatsApp-ryhmässä.

Jalkapallovuoro talvitauolla

Hakan jalkapallokesä sai päätöksensä säiden viilennyttyä perjantaina 2.9., kun Hiesun kentällä potkittiin viimeinen viikoittainen vuoro. Kenttä on luonnollisesti edelleen käytettävissä omatoimiseen harjoitteluun. Viralliset jalkapallovuorot jatkuvat taas keväällä 2023.

Kesäkisailut 2022

Haka järjesti parin vuoden koronatauon jälkeen kesäkisailut Hiesun kentällä lauantaina 9.7.2022 vaihtelevassa, mutta pääosin aurinkoisessa kesäsäässä.

Kisalajeina olivat TonkKumi, vauhditon pituushyppy, pallon tarkkuusheitto, pallon tarkkuuspotku ja köydenveto. Monipuolinen lajikattaus houkutteli paikalle nelisenkymmentä kisailijaa ja kisailmapiiristä nauttijaa.

Kisojen tulokset löytyvät täältä.

Hakalainen on ilmestynyt

Hakan jäsenlehden Hakalaisen uusin numero on ilmestynyt kesäkuun alussa. Lehti on varsin monipuolinen 36-sivuinen paketti niin ajankohtaista asiaa kuin muistoja menneiltä ajoilta. Jutut käsittelevät tällä kertaa muun muassa retrohiihtoa, kalastusta ja evakkomatkaa.

Lehti on jaettu kyläläisten postilaatikoihin ja postitettu kauempana asuville seuran jäsenille kesäkuun alussa.

Hakalaisen seuraava numero ilmestyy joulukuussa 2022. Kirjoituksia ja juttuvinkkejä voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen hakalainenlehti@gmail.com. Kaikenlaiset tekstit ovat tervetulleita lehteen.